25 Şubat 2020 Salı

Nihat Genç vs. Soner Yalçın kapışması bütün hızıyla devam ediyor

Çeşitli medya organlarından kovulan, bu arada Soner Yalçın'ın sahibi olduğu ODA TV ile de yollarını ayıran Nihat Genç, yeni kurduğu VertansınTV adlı haber portalı üzerinden yeni bir öfke dalgası estiriyor.

Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi (ve onların yazarları) başta olmak üzere AKP'ye muhalif bütün yazarlara "saydırma" işinde Nihat Genç, okuması uzun ve zahmetli cümlelerle saldırarak "ciddiye alınmayı" beklediğini gösteriyor. Bu "ciddiyet beklentisi" ise bazen okurların gözlerinin yaşarmasına, bazen de Nihat Genç adına utanmamıza neden oluyor.

Bozuk saatin bile günde iki defa doğruyu göstermesi misali, Nihat Genç bu sefer de Osman Kavala meselesi üzerinden "sözde muhalif - kripto AKP'li olarak bilinen Soner Yalçın'a sardırdı.


Soner Yalçın’ın kavalı gerçekmiş! başlıklı yazıyı okumak için TIK'layın

Soner Yalçın ise bir taraftan komplo kitapları yazarken bir taraftan da "çaktırmadan" AKP ve RTE destekçiliği yapmaya devam ederken, Nihat Genç'e cevap verme gereği duydu. Tabii ki onun ismini zikredemezdi, bu kadarı Nihat Genç'i ciddiye almak(!) olurdu!

Bize Açı Lazım! başlıklı Soner Yalçın yazısını okumak için TIK'layın

Soner Yalçın'ın bir zamanlar kendi yayın organında yazı yazdırıp sırtını sıvazladığı Nihat Genç'in adını bile anmaması üzerinde biraz düşünmekte fayfa var!