8 Ağustos 2017 Salı

Nuray Mert gene yanıltmadı: UTANMASI SIKILMASI YOK!

Yaptığı gerici çıkışlar, ileri sürdüğü tutarsız argümanlarla gericiliğin ve yobazlığın değirmenine her fırsatta su taşıyan Nuray Mert adlı kişinin içine düştüğü durum artık gerçekten mide bulandırıyor.

Yaydığı safsafatalar ve yazdığı saçmalıklar tepkilere neden oldukça, "akıl ve vicdan sahibi" bir insanın kendisini sorgulamasını beklersiniz değil mi? Fakat heyhat.. "Akıl ve vicdan sahibi insan" taanımlaması Nuray mert adlı kişiyi tanımlamıyor.

Fakat korkuya ve paniğe kapılmakta olduğu da artık kesin!

İnandırıcılığını ve itibarını kaybetmek bu türden liboşlarda herhangi bir utanma ve sıkılma yaratmıyor. Bu kadarını artık gördük, biliyoruz.

Gelgelelim "para musluğunun" kesilme ihtimali bu "utanmaz" kişilerde asıl panik yaratan unsur.

"Bu kişiyi Cumhuriyet gazetesinde artrık görmek istemiyoruz!" diye imza kampanyası başlatılması Nuray Mert adlı kişinin kimyasını bir hayli bozmuş görünüyor.

Bir taraftan "laflarından çark etmenin yollarını" ararken, diğer yandan bütün utanmazlığıyla cevahiri kurtarma peşinde..

Çelişkiler ve kendi içindeki tutarsızlıklarla dolu en son safsatalarını ortaya döktükten sonra, gene de "daha önceki gerici laflarımdan pişman değilim.." diye kıvırtması bundan olsa gerek.


Yazının tamamını okumak için TIK'layın

İlgili haber: Bu da oldu: Nuray Mert'in Cumhuriyet gazetesinden KOVULMASI için gazete okurları imza kampanyası başlattılar