6 Ağustos 2017 Pazar

Bu da oldu: Nuray Mert'in Cumhuriyet gazetesinden KOVULMASI için gazete okurları imza kampanyası başlattılar


Liboş kontenjanından yıllardır "yetmez ama evetçi" safsatalarına maruz kaldığımız Nuray Mert'in son olarak Cumhuriyet gazetesindeki köşesinden kustuğu zırvalar en sonunda Cumhuriyet gazetesi yazarlarının da sabrını taşırdı.

Bilimsel gerçeklere açıkça karşı çıkan ve insan aklıyla alay eden nuray mert zırvaları, medayda önce alay konusu olmuş, yeteneksiz bir entelin "iktidara boşuna yaranma çabaları" olrak değerlendirilmişti.

Yaydığı safsatalardan utanıp özür dilemek şöyle dursun, nuray mert adlı kişi büyük bir ahlaksızlık ve utanmazlıkla "kendisini eleştiren" akıl ve vicdan sahibi insanlara hakaret etmeye de kalkınca, artık yalnızca Cumhuriyet gazetesi okurlarının değil, yazarlarının da sabrını taşırdı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, 6 Ağustos tarihli köşe yazısında Nuray Mert'in kovulması gerektiğini açıkça belirtti.

Cumhuriyet gazetesinin okurları da "Artık Yeter!" diyerek "Nuray Mert'in Cumhuriyet'teki yazılarına son verilmesi için imza kampanyası başlattılar.

https://www.change.org/p/editor-cumhuriyet-com-tr-nuray-mert-adl%C4%B1-gerici-libo%C5%9F-cumhuriyet-gazetesindeki-k%C3%B6%C5%9Fesini-b%C4%B1raks%C4%B1n
adresindeki kampanyaya destek hızla büyüyor!

Bakalım Cumhuriyet gazetesi bu kampanyanın gereğini mi yapacak?
Yoksa bir yazar için "en büyük utanç" olması gereken "okurları tarafından kovulmak" nuray mert adlı utanmaz kişinin ilk defa "utanmasına" ve istifasına yol açacak mı?