15 Eylül 2017 Cuma

Reyting Uğruna Rezillik Dizboyu - Bülent Ersoy konuk hafiye!


İzdivaç programlarının yasaklanmasıyla gündüz kuşağında “Müge Anlı tarzı cinayet ve kayıp programlarının” patlama yaptığını yazmıştık. Bu patlamanın nasıl bir sonuç doğuracağı da ilgilerinize mazhar olmuştu. Ve galiba yanılmadık; çeşitli vesilelerle ölen insanların durumu reyting malzemesi haline dönüştü bile.

Zira Acun Ilıcalı’nın TV 8 kanalında bugün 13 yaşında bir çocuğun ölümüyle ilgili soru işaretleri “dünya güzellerimizden” Bülent Ersoy tarafından da yorumlandı.






Söz konusu şüpheli ölüm, Esenyurt’taki evinde boğazında sargı beziyle ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci ile ilgili.

Konu çok hassas; olay, program sunucusu Serap Paköz ve ekibi tarafından çözülmeye çalışılıyor. Buraya kadar her şey normal gibi; zira Serap hanım “tüm hanımlığını” muhafaza etmeye çalışarak konunun üzerine gitmeye devam ediyor. Fakat intihar mı, üzeri örtülmeye çalışılan bir kaza mı, yoksa cinayet mi türlü çeşitli iddialar ortaya atılıyor.

Aynı apartmanda oturan aile üyelerinden, çocuğun arkadaşlarına kadar pek çok kişi şüpheli durumda. Bunlardan biri de küçük Ekinci ile arkadaş olduğu bilinen, ağabeyinin arkadaşı bir genç.



İddiaya göre bu gencin bilgisayarına kaydettiği ve sonrasında formatladığı cinsel içerikli videolar bulunuyormuş. Bu videolardan yola çıkılarak şüpheler bu genç üzerine de yoğunlaşıyor. Bu da elbette anlaşılabilir, kesinlikle araştırılmalıdır. Fakat olaya Bülent Ersoy hanımefendinin dahil olması, üstelik programa bağlanarak konuya “bu gencin cinsel tercihlerine bakılmalı” yorumu yapması, medya maymunlarının reyting için neler yapabileceğini gözler önüne seriyor. Belki de Bülent Hanım kendi tabiriyle “cinsel tercihlerin” nasıl sonuçlara yol açabileceğini biliyordur, biz bilemeyiz tabii.

Dedik ya; “ipini koparan cinayet uzmanı oldu” diye. Şimdi de merak ediyoruz; bakalım reyting uğruna daha neler yapacaklar? Allah selamet versin efendim!