17 Nisan 2019 Çarşamba

Ali Nesin, Fesli Kadir'e sahip çıktı!

Laiklik ve Cumhuriyete karşıtlığını her fırsatta haykıran Ali Nesin bu sefer de Fesli Deli Kadir'e hayranlığını dile getirdi.


Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti hakkında en akıl almaz iftiraları utanmazca sergileyen, İngiliz emperyalizmine her zaman uşaklık etmiş bir alçak olarak Türk halkının nefretini kazanmış olan Kadir Mısırlıoğlu (Fesli deli Kadir) adlı kişinin bu dünyadaki uğursuz varlığı sona ermek üzere.

Bu durum sosyal medyada tartışıladursun, gerici-alçak ve vatan hainlerine her zaman sahip çıkmasıyla ünlü Ali Nesin de bu durumdan kendine vazife çıkarmış görünüyor. Suratından çirkinlik akan Ali Nesin, kendisi gibi nursuz-uğursuz suratlı vatan hainine sahip çıkmaktan utanmadı!

Ali Nesin sosyal medya hesabından "Kadir Mısıroğlu yoğun bakımda ve muhtemelen ölüm döşeğinde. Sosyal medyada laikler tarafından yapılan sözüm ona espriler tüylerimi diken diken ediyor. Hiç utanmaları yok. Bunların her tarafı laik olsa ancak şeriata neden olabilirler! Kadir Mısıroğlu, bu ülkenin renklerinden biridir. Helal olsun adama ve, eğer varsa, öldüğünde Allah gani gani rahmet eylesin" ifadelerini paylaşarak içindeki nefreti bir kere daha kustu.


Ne diyelim? Bu kadar muhabbetle sevdiği fesli deli Kadir'ine tez vakitte kavuşur inşallah!

İLGİLİ YAZILAR:


Ali Nesin'de keramet aramak boşuna!




Ali Nesin’in saltanatı ve sefaleti




Bok kavanozu Nişanyan ve onun alkışçısı Ali Nesin'in iğrenç halleri




Takipçileri için Sevan Nişanyan ve Ali Nesin: 'İtlaf ahlâkı'